Besplatna dostava za narudžbe iznad 40,00 € 

Politika privatnosti

Izjava o privatnosti obavještava Vas o načinu na koji se obrađuju Vaši osobni podaci kada stupite u kontakt sa Blatni ili koristite neku od naših usluga. Blatni je voditelj obrade za osobne podatke koje obrađujemo (osim ako nije drugačije navedeno). Kako bi se održala funkcionalnost internetske stranice, unaprijedio njihov rad, olakšao njihovo korištenje, poboljšao promocijske i oglašavačke aktivnosti, poboljšala ponuda proizvoda i usluga, na ovom se web-mjestu, ovisno o svrsi, mogu prikupljati i upotrebljavati osobni podaci korisnika kao što su ime i prezime, adresa, podaci za kontakt (adresa e-pošte, telefonski broj i sl.). Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Blatni ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, podaci se mogu dijeliti s pouzdanim partnerima za određene svrhe, primjerice omogućavanje korisničke potpore, organizaciju dostave i sl. Korisnik ima u svakom trenutku pravo na pristup svim danim osobnim podacima, njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti.

Blatni  prikuplja informacije koje korisnik pruži (pretplatom na newsletter, kupnjom ili narudžbom naših proizvoda, slanjem upita na neku naših adresa, korištenjem sluge na web stranici Sretni slon), i informacije koje se automatski obrađuju (pristupom web stranici prikupljaju se određene vrste podataka putem kolačića i drugih jedinstvenih identifikatora poput IP adrese, korisničkog imena, e-mail adrese, lozinke; mjesta uređaja ili računala i sl.).

 

PRAVA KORISNIKA

U slučaju da Blatni obrt za trgovinu obrađuje podatke korisnika, isti u svakom trenutku ima sljedeća prava:
•    pravo na pristup podacima i uvid u podatke;
•    pravo na informiranost o obradi osobnih podataka;
•    pravo na prenosivost podataka;
•    pravo na povlačenje privole;
•    pravo na podnošenje prigovora;
•    pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka;
•    pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora.

Za ostvarivanje bilo kojeg od navedenih prava, korisnik nas može kontaktirati na kontakte navedene na dnu ovog dokumenta.

REGISTRIRANI KORISNICI

Osobni podaci dobiveni registracijom korisnika (ime, prezime, e-mail) obrađuju se u skladu s Uredbom o privatnosti.  Korisnik u profil može još dodati broj telefona i adresu.
•    Broj telefona korisnik nije obvezan dati, ali u slučaju kupnje proizvoda komunikacija putem e-maila možda neće omogućiti pravovremenu komunikaciju, te može uzrokovati kašnjenje u dostavi narudžbe.
•    Adresu korisnik nije obvezan dati, ali u tom slučaju neće moći kupovati proizvode u našoj web trgovini.

Korisnik u bilo kojem trenutku ima pravo obrisati svoju registraciju na našoj internetskoj stranici Osobni podaci dobiveni tijekom registracije neće se dijeliti trećim stranama osim u slučaju narudžbe, kada se isti (ime, prezime, adresa, broj telefona) dijele s dostavnom službom.

Osobni podaci dobiveni tijekom registracije čuvaju se do trenutka brisanja registracije, a najduže 5 godina nakon zadnje prijave u korisnički račun.

KUPCI

Osobni podaci dobiveni narudžbom (ime, prezime, adresa, adresa za dostavu, IBAN) obrađuju se u skladu s Izjavom o privatnosti i koriste se u svrhu uspješne realizacije narudžbe. Osobni podaci dobiveni tijekom narudžbe ne dijele se s trećim stranama, osim s dostavnom službom čiju uslugu kupac odabere, a u svrhu dostave narudžbe. Dostavne službe s kojima surađujemo i među kojima kupac može odabrati dostavu su GLS  d.o.o. za dostave unutar Hrvatske, te DHL Express za dostave u inozemstvo.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Osobni podaci dobiveni tijekom narudžbe i sadržaj narudžbe čuvaju se do brisanja registracije, a najduže 5 godina nakon zadnje prijave u korisnički račun.

NEWSLETTER

Prijavom na newsletter, korisnik dopušta  da ga kontaktira e-mailom. E-mail se obrađuje u skladu s izjavom o privatnosti i neće biti podijeljen s trećim osobama. Svrha za prikupljanje e-mail adresa korisnika je slanje obavijesti o novitetima, akcijama i popustima, novim objavama, te najavi događaja u organizaciji web shopa sretni slon. Korisnik ni na koji način nije obvezan niti primoran prijaviti se na newsletter, a nakon učinjene prijave, u bilo kojem trenutku se može odjaviti
Otvaranjem newslettera, korisnik šalje obavijest o tome da je pogledao isti. Klikom na link u newsletteru,  šalje se informacija o istome. E-mail adrese korisnika na koje šalje newsletter, Blatni čuva do trenutka odjave korisnika.

DRUŠTVENI MEDIJI 

Interakcije na društvenim medijima vode zaposlenici unutar obrta Blatni. Ako korisnik pošalje privatnu ili izravnu poruku putem društvenih medija na profil sretnog slona, poruka će biti pohranjena u arhivi dok korisnik ne zatraži brisanje ili dok korisnik sam ne izbriše prepisku. Podaci podijeljeni na društvenim medijima neće se dijeliti s drugim organizacijama niti trećim stranama.